Български фермерски съюз участва в най-мащабното световно събитие за търговия на морски дарове

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Представители на Български фермерски съюз участваха в най-мащабното световно събитие, свързано с търговията на морски дарове. То се проведе от 25 до 27 април в Барселона, Испания и е предназначено за всяка пазарна категория, включително търговия на дребно, ресторант, кетъринг, хранителни услуги и обработка.

Програмата на конференцията включваше повече от 20 образователни сесии, представени от топ експерти в морската индустрия. В рамките на форума се състоя и конкурсът за награди “Seafood Excellence Global”, който има за цел да признае най-добрите морски продукти в няколко различни категории, представени на изложението всяка година. Изтъкната група от експерти по морски дарове оцени всеки участник по отношение на хранителния опит, иновациите и пазарния потенциал.

Това е второто международно представяне на Български фермерски съюз. В началото на годината председателят на единствената национално представена организация в агросектора участва в Международното изложение за земеделие, хранително-вкусова промишленост и градинарство „Зелена седмица Берлин 2023“ Grüne Woche, което породи партньорство с Германския фермерски съюз и Германската асоциация Райфайзен.

Български фермерски съюз ще продължи политиката си за популяризиране на произвежданите и предлагани стоки на своите членове на всички значими европейски форуми.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини