Неделни облаци сменят съботното слънце, в Западна България и планините ще прехвърчи сняг

Снимка: ПСС-Благоевград
Снимка: ПСС-Благоевград

Днес времето ще е предимно облачно и преди обяд на места в Западна България и планините ще превали слаб сняг. Вятърът ще е до умерен от северозапад, след обяд – от север. Максималните температури ще са между 3° и 8°, в София около 3°.

Над планините ще преобладава облачно време и на места, главно преди обяд, ще има слаби валежи от сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра - около минус 8°.

По Черноморието облачността ще е значителна, но валежи са малко вероятни. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, след обяд от север. Максималните температури ще са 5°-6°. Температурата на морската вода е 4°-6°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини