Спират камиони над 12 тона край село Плетена заради обследване на мост, ремонт на пътя Симитли-Разлог

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Движението по пътя Гоце Делчев-Сатовча, в района на село Плетена, е ограничено за МПС над 12 тона. Причината е обследване на мостово съоръжение над река Бистрица.

Обходният маршрут е по път III-1972 Сатовча-Вълкосел-Абланица-Дъбница и обратно. Срокът на ограничението е до 31-ви март.

Движението по път II-19 Симитли-Разлог през проход Предел се осъществява поетапно в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съгласно създадената организация на движение. Срокът и тук е до 31-ви март.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини