Путин на среща на БРИКС в Гоа, Индия

снимка :  REUTERS/ Danish Siddiqui
снимка : REUTERS/ Danish Siddiqui

Гоа (Индия), 15 октомври - РИА Новости. Руският президент Владимир Путин и индийския премиер Нарендра Моди проведоха среща в Гоа Двамата лидери първоначално имаха среща на четири очи , след което  преговорите ще продължат с участието на делегациите на двете страни.

Според президентският съветник Юрий Ушаков, Путин с  индийския премиер Нарендра Моди, ще направят съвместно изявление  отразяващ общия  подход в регионалния и международен дневен ред. Основната тема е  сътрудничеството в ядрената енергетика.

Очаква се, че руският президент да покани китайския си колега Си Цзинпин да посети Русия през 2017година.

Лидерите на БРИКС след срещата ще подпишат декларация и план за действие, който ще определи приоритетите за сътрудничество в близко бъдеще.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини