Богдан Боцев, кандидат-депутат от БСП: Дайте ни шанс да довършим това, което започнахме!

Снимка: БСП
Снимка: БСП

Кандидатът за народен представител Богдан Боцев от БСП в 01 МИР-Благоевград направи обръщение към избирателите в последния ден на предизборната кампания. Той подчертава, че от тези избори зависи бъдещето на страната ни и затова не бива хората да са безразлични. Кандидат-депутатът уверява, че доверието в „БСП за България” ще даде шанс на депутатите от партията до довършат това, което са започнали.

Ето и цялото му обръщение, което ви представяме без редакторска намеса:

Скъпи приятели, симпатизанти и съмишленици,

На 2 октомври ни предстоят избори от които наистина зависи бъдещето на страната ни. Не е нужно да ви убеждавам колко важен е гласът на всеки един от вас. Затова ви призовавам да не бъдете безразлични! Не си намирайте извинения и оправдания в изборния ден, а отделете няколко минути, за да дадете своя глас и да определите как ще продължи да се развива страната ни оттук нататък.

Заедно започнахме промяната преди няколко месеца. Изпълнихме някои от най-важните си обещания, но още много работа имаме да свършим! На всички е ясно, че безпринципни експерименти на хора попаднали случайно и за малко в политиката са абсолютно немислими. Нужни са сигурност, разумни решения, стабилност, нормалност и ясна визия за това, което трябва да се случи оттук нататък в страната ни.

Дайте ни шанс да довършим това, което започнахме!

Доверете се на „БСП за България" с номер 28 в бюлетината!

Ако в мое лице виждате вашия представител в парламента, на когото можете да поверите надеждите и очакванията си – подкрепете ме с преференция 105.

Познавате ме добре и знаете, че сме от един отбор – отборът на хората, които работят, борят се и побеждават!

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини