Слънцето командва днес, в Пиринско ще превали за прохлада

Слънцето командва днес, в Пиринско ще превали за прохлада

Днес времето ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове над Западна България ще се развива купеста облачност, но само отделни места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Вятърът ще е слаб, в източната половина от страната до умерен, от източната четвърт. Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, в София - около 31°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на места в масивите в Западна България ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър с източна компонента. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 25°, на 2000 метра - около 18°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, след обяд на юг ще се усили до 3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини