Откриха канабис в изоставена кола край село Балдево

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Полицията откри канабис в изоставен автомобил край гърменското село Балдево.

На 27 септември около 12:30 часа в местността „Горна Валта”, землището на Балдево, униформени служители се натъкнали на изоставен лек автомобил „Форд Мондео” без регистрационни табели. При извършения оглед в колата са намерени и иззети стръкове тревиста маса, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 6 килограма.

За случая е уведомена Районата прокуратура.

Отново вчера полицаи проверили къща, обитавана от 70-годишна жена от Гоце Делчев. В хода на проверката е намерен и иззет найлонов чувал с около 3,750 килограма нарязан на ленти тютюн.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини