Неделята ще е хладна и ветровита, а слънцето – кът

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес с умерен, временно силен вятър от запад-северозапад ще нахлува студен въздух и температурите още ще се понижат. Облачността ще е променлива, по-често значителна и на много места ще има валежи от дъжд, в планините - от сняг. В Южна България ще има и гръмотевици. Почти без валежи ще е покрай Дунав, там и облачността ще намалява по-често до слънчево. Максималните температури ще са предимно между 11° и 16°, в София - около 11°.

Над планините облачността ще е по-често значителна и ще има валежи предимно от сняг. В отделни райони ще има и гръмотевици. Ще духа силен, временно бурен вятър от запад-северозапад. Температурите още ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра около минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна и на места ще превали краткотраен дъжд, на юг и ще прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е умерен до силен и с него ще нахлува студен въздух. Температурите ще се понижат и максималните ще са 13°-17°. Температурата на морската вода е 6°-8°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини