Спипаха над половин кило хероин в камион край ГКПП-Кулата

Снимката е илюстративна, фото: Агенция
Снимката е илюстративна, фото: Агенция

Голямо количество хероин задържаха полицаи вчера в района  на ГКПП-Кулата. Служители на ОД МВР-Благоевград извършили претърсване и изземване на товарен автомобил „Рено“, управляван от 35-годишен мъж от петричкото село Яворница.

При проверката в автомобила полицаите са открили един пакет с кафяво прахообразно вещество с тегло 549 гр., което при направения полеви тест е реагирало положително на хероин. Иззети и са два брой мобилни телефони, ползвани от водача. По-късно полицейските служители са извършили претърсване и на къща в село Самуилово, обитавана от 48-годишен мъж от селото.

В дома са открити и иззети общо 13 мобилни телефона и други устройства. Двамата мъже са задържани със заповеди в РУ-Петрич. За опрерацията е уведомена прокуратурата, образувани са две досъдебни производства.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини