„Пирин” изигра приятелски мач срещу партньорите на клуба от Soccer Universities

Снимка: FCPIRIN.COM
Снимка: FCPIRIN.COM

ФК „Пирин” проведе учебна игра с отбора на Soccer Universities, който вече повече от месец се подготвя в Благоевград. Двубоят срещу партньорите на клуба от САЩ на стадион „Христо Ботев“ завърши с успех за „орлетата“ със 7:0.

Срещата се проведе в три полувремена по 30 минути, а мениджърът на „Пирин” -  Уорън Фийни пусна в игра почти всички налични футболисти. С четири попадения се отличи Преслав Йорданов, съперникът си отблеляза автогол, а по един гол добавиха Спас Георгиев и Станислав Костов.

Резултатът бе открит от Преслав Йорданов в 13-ата минута, който засече с вътрешен топката, след като бе намерен в наказателното поле. Четири минути по-късно играч от американския тим си отбеляза автогол. В последната минута на първото полувреме Преслав Йорданов покачи на 3:0 от дузпа.

В 42-ата минута Йорданов оформи своя хеттрик, след като получи хубава топка от Спас Георгиев, а пет минути по-късно Иван Тасев намери отново Йорданов, който не сгреши отблизо за 6:0. Крайният резултат бе оформен от Станислав Костов, който с параболичен удар прати топката в мрежата.

Стартов състав на Пирин: Шейтанов, Ферари, Ст.Николов, Попев, Хубчев, Хендерсън, Дяков, Бенгюзов, Йорданов, С.Георгиев, Тасев.

През второто и третото полувреме в игра влязоха още Занев, Дюлгеров, Старокин, Манолев, Костов, Станоев и Гощелиани.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини