Президентът връчи първия мандат, Пламен Николов е кандидатът за премиер на Има такъв народ

Снимки: Има такъв народ и NOVA tv
Снимки: Има такъв народ и NOVA tv

Кандидатът за премиер в евентуалното бъдещо правителство на „Има такъв народ” е предприемачът Пламен Николов. Това стана ясно преди минути, когато президентът Румен Радев връчи мандата на партията, спечелила предсрочния парламентарен вот на 11-и юли. „За мен е чест и отговорност да получа този мандат. Ще направя всичко възможно всичко да бъде по установените закони”, заяви Николов, след като получи папката с мандата.

Румен Радев подчерта, че Пламен Николов и ПП „Има такъв народ” носят голяма отговорност, тъй като очакването на хората е да консолидират фронта на промяната срещу корумпирания модел на властта. Трупат се проблеми, българите очакват от вас отговорни действия, каза още държавният глава.   

Кой е Пламен Николов? Той отговаря за цялостното бизнес представяне на компания в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността. Доктор по философия на правото, политиката и икономиката.

Образование
- Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Austria
- СУ „Св. Климент Охридски“ Доктор по философия на правото, политиката и икономиката

Опит
Над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти. Преминал през Мениджърски тренинг институт в Сан Франциско, САЩ. Дългогодишен ръководител, мениджър с доказани бизнес постижения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини