ГЕРБ-Банско с декларация срещу съветниците си в ОбС заради свалянето на Д. Русков

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

ПП ГЕРБ в община Банско се разграничи от действията на избраните общински съветници от партията на днешното заседание на Общинския съвет. Те внесоха предложение за отстраняване на председателя на ОбС - Димитър Русков, което не е съгласувано с общинския ръководител и с общинското ръководство на партията.

„Този политически акт обслужва явно интересите на бившия ръководител на партията на местно ниво Георги Икономов, който предаде партийната структура, като постави личните си интереси над обществените и се вля в редиците на ПП „Републиканци за България” - партията на Цветан Цветанов, претърпяла пълен крах на последните два избора за Народно събрание. Считаме действията на избраните от листата на ГЕРБ общински съветници, присъствалите днес на редовното заседание на ОбС-Банско, за крайно неадекватни и уронващи престижа на местната структура на ГЕРБ-Банско”, се посочва в декларацията на ГЕРБ-Банско.

От общинската партийна структура осъждат като изключително неморално коалирането на избрани съветници от ГЕРБ с БСП и с други новосъздаващи се формации в местния парламент. Явно тези хора са забравили защо са избрани и поставят личните си интереси над обществените и партийните, така завършва декларацията.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини