Жарко слънце ни грее до 38 градуса днес

Жарко слънце ни грее до 38 градуса днес

Днес ще бъде слънчево. След обяд над планините в Югозападна България ще се развие купеста облачност, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб, предимно източен вятър. Затоплянето ще продължи и преобладаващите максимални температури ще са между 33° и 38°.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Югозападна България ще се развие купеста облачност и на изолирани места ще превали краткотрайно. Ще духа слаб, по високите и открити части - умерен северен вятър. Ще бъде по-топло с максимална температура на 1200 метра около 29°, на 2000 метра - около 23°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа бриз. Максималните температури ще са между 28° и 31°. Температурата на морската вода е около 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини