Разследващи влязоха в Тубдиспансера в Благоевград

Снимка: Blagoevgrad-news.bg
Снимка: Blagoevgrad-news.bg

Разследващи полицаи са влезли в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Благоевград тази сутрин.

Няколко екипа униформени са в административната сграда на болницата и според наш източник на място, се изземат документи.

Проверката, която тече и към този час в Тубдиспансера е мащабна, предвид засиленото полицейско присъствие. Към момента обаче липсва всякаква информация за предмета на проверката, както и какво точно се случва вътре.

Единствената насока е свързана със сигнал от началото на тази година, когато лекарка с 40-годишен стаж в бившия Тубдиспансер в Благоевград сигнализира за сериозни злоупотреби по време на пандемията и източване на ковид пари.

Д-р Екатерина Чимева бе изредила нарушенията подробно в жалба до председателя на ОбС-Благоевград, тъй като Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания е общинска.

Източник: blagoevgrad-news.com

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини