Опасен мост между Рилци и Бараково се нуждае от спешен ремонт

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Опасен мост между Благоевград и Кочериново застрашава живота и здравето на преминаващите. Мостът, свързващ селата Рилци и Бараково, се нуждае спешно от реконструкция.
 
Вчера специалисти от община Благоевград, начело със зам. кмета по строителството инж. Венелин Трошанов, извършиха проверка на място, която установи, че състоянието на съоръжението е обезпокоително. Предстои изготвяне на количествено стойностна сметка за реконструкцията на съоръжението, след което ще се поиска помощ от правителството с писмо до Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към МС.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини