Строят къмпинг с минерален басейн и волейболно игрище в Горна Брезница

Строят къмпинг с минерален басейн и волейболно игрище в Горна Брезница
Снимка: Фейсбук

Поредно инвестиционно намерение ще бъде реализирано в кресненското село Горна Брезница. Този път туристическият проект е на „Галба” ООД. Инвеститорът иска да смени предназначението на съществуваща двуетажна сграда в къща за гости и обособяване на зони за рекреация, сезонен бар, външни басейни и къмпинг зона в населеното място. Там ще функционира тиймбилдинг център, а басейнът ще бъде захранван с минерална вода.

В сградата се предвижда да има 40 легла за спане, няма да има нито изграждане на нови постройки, нито надстрояване на сега съществуващата. Ще се обособи място за къмпингуване на гости със собствени кемпери, като те ще използват базата за плажуване и хранене. Туристите ще могат да правят моторазходки, за целта ще се направи паркинг за 5 АТВ-та и 6 мотора. Игрище за волейбол и барбекю ще са другите глезотии за гостите на туристическата база.

Според Търговския регистър „Галба” ООД е собственост на Анатолий Замфиров, който има верига ветеринарни клиники и лечебници в страната. Фирмата се занимава основно с ветеринарномедицинска дейност.    

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини