Винената партия: Борете стреса в извънредното положение с чаша божествен еликсир!

Винената партия: Борете стреса в извънредното положение с чаша божествен еликсир!

Чаша червено вино винаги помага. Особено въ време, в което сме в извънредно положение заради пандемията от коронавирус. С божествения еликсир всеки ден ние борим стреса и  поддържаме духа си, оптимизма си, любовта си. Това твърди Иван Лулейски, несменяемият лидер на Винената партия, създадена през 1997 година в евроселото Черниче, чийто девиз е: Чрез виното да забравим злото.

Луулейски и неговите съпартийци обаче спазват всички изисквания и мерки на Националния оперативен щаб. Макар да им е много тежко, че вече месец не могат да се съберат заедно, за да се почерпят, да попеят, да се повеселят. На никой обаче не му минава през ума да наруши забраната за събиране на много хора на едно място.

„Ние сме позитивни личности и патриоти, сплотени от напитката на боговете, но и от човешките добродетели. Винаги сме искали да имаме здраво и мислещо гражданско общество, което обаче да е отговорно точно в ситуации като настоящата. Затова даваме пример и всеки пийва вино индивидуално вкъщи. Никакви сбирки, никакви веселби”, категоричен е Лулейски. Лидерът на Винената партия вярва, че обществото ни може да се справи с пандемията от COVID-19 само със солидарност и дисциплина. Нека всеки мисли не само за себе си, но и за другите, да се въздържаме от действия, с които можем да застрашим нашето и на останалите здраве. „Виното е най-сладко, когато се пие с приятели и съмишленици, но сега най-важно е да преодолеем този тежък момент. Затова казвам на всички любители на напитката на боговете: Наздраве! И си останете вкъщи”, призова той.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини