Конкурс събра най-красивите дами на планетата в Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Красота, стил и талант вплете в себе си десетото юбилейно издание на конкурса "Мисис Планет", който се проведе в Банско. Най-красивите омъжени дами на планетата дефилираха на сцената в Посетителски информационен център и впечатлиха публиката с различните си визии и умения.
Финалът премина в три тура, а темата на тазгодишното издание бе "Екопланет - да запазим земята чиста за нашите деца". Тематични бяха и костюмите на претендентките в началото на конкурса, силно повлияни от природните красоти на планетата. Единайсетте участнички от Беларус, Северна Македония, Казахстан, Черна гора, Малайзия, Южна Африка, Украйна, Индия, България, както и от Африка бяха поздравени от малките танцьори на "Силвана денс" и прекрасните певици от Трио "Пиринка", акомпанирани от гайдар.

В първата част красавиците представиха своите държави и излязоха на сцената в традиционни костюми. Ослепителната Мариана Атертон, провъзгласена за най-красивата омъжена бургазлийка, бе в българска народна носия.
Рундът на талантите показа танцовите, певчески и художествени умения на дамите, които не пестиха сили и енергия, за да впечатлят журито.
На финала чаровните дами се появиха с вечерни тоалети на топдизайнери от своите държави, а краят бе отбелязан с коктейл, на който Трио "Пиринка" поздрави победителките с традиционни фолклорни изпълнения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини