Ученици управляваха гимназия в Банско за ден

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Под надслов „Вдъхнови бъдещето“ на 7 ноември 2019 година Професионална гимназия  по електроника и енергетика - Банско се включи в 18-то издание на „Мениджър за един ден“ по инициатива на Джуниър Ачийвмънт България. В гимназията  бяха обявени позициите – директор, ЗДУД, главен счетоводител, ЗАС, учител по ФВС и учител по музика.

Ученици от ХII клас участваха пряко и активно в учебния процес през целия ден. Целта бе младежите да се запознаят с реалната работа на част от екипа в ПГЕЕ-Банско в рамките на един работен ден. Имаха възможност да разберат защо ежедневната работа на учителите е повече от обикновена професия. Тя е кауза с висока социална отговорност и възможност за влияние. Запознаха се със задълженията и отговорностите на позицията, която трябваше да поемат в училище.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини