Ученици от Банско участваха в състезание по правопис

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

За седми пореден път в Банско се проведе състезанието „Аз пиша грамотно”. То е своеобразният финал на събитията в курортния град по повод Деня на народните будители.

В днешното съревнование участваха отбори на четвъртокласници от всички училища в община Банско. Тази година домакин на състезанието бе Начално училище „Св, Паисий Хилендарски”. Жури в състав Иванка Бонкина, Йорданка Калистрина и Маргарита Топалова оцени писмените компетентности на децата. След оспорвана надпревара победител стана отборът на Основно училище "Свети Климент Охридски" - град Добринище.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини