Автокаскада с двама ранени на улица в Разлог

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Жена катастрофира с колата си вчера към 18,50 часа на улица „Екзарх Йосиф” в град Разлог. При удара са ранени двама души – дете и спътничка на водачката. 45-годишната дама зад волана шофирала лек автомобил „Ситроен Ксара“, но се движела с несъобразена с пътните условия скорост.

Возилото излязло от пътното платно, вдясно по посока на движение, блъснало се в отводнителна канавка, след което поднесло и в лявата пътна лента се забило в електрически стълб.

При инцидента са пострадали пътниците в автомобила - 13-годишно момче от Разлог е с фрактура на десен крак, а 49-годишна жена, също от града, е с фрактура на ляв крак. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини