Акция „Чистота” във всички села на община Сатовча

Снимка: Община Сатовча, архив
Снимка: Община Сатовча, архив

Жители на всички 14 населени места в община Сатовча ще се включат в кампанията „Да изчистим България заедно” тази събота. Общинското ръководство призова местните хора да се включат в почистването пред домовете си, в градинките и парковете, на улиците и тротоарите.

От общината ще осигурят необходимите за ентусиастите чували и ръкавици. Ще бъде организирано и извозването на събраните отпадъци до регламентираните сметища. Сборният пункт за жителите на общинския център Сатовча е пред сградата на общинска администрация, а за хората в останалите 13 селища – пред сградите на кметствата.

„Вярвам, че много хора ще се включат в тази кампания. Заедно ще успеем да направим нашата община по-чиста, по-уютна и по-зелена”, коментира кметът на община Сатовча – д-р Арбен Мименов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини