Водач от София блъсна пенсионерка на пешеходна пътека в Петрич

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Възрастна жена пострада при пътен инцидент в град Петрич. 81-годишна петричанка пресичала на пешеходна пътека вчера към 10:05 часа, тя преминвала на кръстовището между улиците “Цар Борис III“ и “Яне Сандански“. Лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 48-годишния К. З. от София, се движел по ул.“Цар Борис III“ и при завой наляво не пропуснал и блъснал пешеходката. Петричанката е пострадала с контузия на главата и фрактура на китката на дясната ръка. Настанена е за лечение в МБАЛ „Югозападна” в град Петрич.

61-годишен водач от Гоце Делчев пък катастрофира вчера към 14:30 часа в село Места. Той шофирал лек автомобил „Фиат Панда“ и се движел към град Добринище. Мъжът загубил контрол над автомобила, излязъл вдясно от пътното платно и се блъснал в електрически стълб. С натъртване в областта на гръдния кош е пострадал водачът на колата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини