Музика с вяра в сърцето радва жители и гости на Разлог

Музика с вяра в сърцето радва жители и гости на Разлог
Снимка: Община Разлог

Неврокопска Митрополия, община Гоце Делчев и община Разлог за втори път организират музикалния фестивал „С музика и вяра в сърцето“. Тази година той ще се проведе в периода 30 октомври – 4 ноември в град Разлог в голямата зала на Народно читалище „15.IX. 1903-1909“.
Есенният музикален фестивал ще започне на 30 октомври /вторник/ от 18:00 часа с концерт на Богдана Петрова, която предизвика фурор и спечели първия сезон на музикалния формат „България търси талант”. Богдана е изпълнителка на поп, джаз и фолклор, ала народната музика е нейната любов. 
На 1 ноември /четвъртък/ фестивалът продължава от 18:30 часа в НЧ „15.IX. 1903-1909“ със спектакъла „Талантите на Разлог“. В него участие ще вземат Духов оркестър, с ръководител Благой Юруков, Танцово студио „Силвана денс“, с ръководител Силвана Ханджийска, а Александра Бучкова ще очарова публиката със своя ангелски глас. Настроението ще повдигнат Детска фолклорна група, с ръководител Светла Копанарова, Танцов ансамбъл „Разложенче“, с ръководител Данаил Атанасов, Смесена група „Гердан“, с ръководител Петър Коков, Ансамбъл „Разложки мераци“, с ръководители Благой Юруков и Райна Асева, и Женска фолклорна група „Разложки напеви“, с ръководител Тодор Прешелков.
Финалът на есенния фестивал ще бъде на 4 ноември от 18:00 часа. За първи път пред жителите и гостите на Разлог ще излязат Музикално училище от град Катерини, Гърция, и „Перкусионен ансамбъл“ - град Плевен.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини