Струмяни обяви конкурс за психолог в социален Център

Струмяни обяви конкурс за психолог в социален Център
Снимка: Община Струмяни

Община Струмяни обяви процедура за набиране и подбор за длъжността „Психолог” в Центъра за социална рехабилитация и интеграция. Заповедта на кмета Емил Илиев е във връзка с изпълнението на проект „Активен живот”, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г.

Трябва да бъде назначен един психолот на 8-часов работен ден. Всеки кандидат е необходимо да представи нужните документи – заявление, декларация за съгласие за предоставяне и ползване на лични данни, копие от диплома за завършено релевантно образование, копие от документ за допълнителна квалификация, ако има такава.
Книжата се подават в деловодството всеки работен ден от 08.00ч. до 17.00 ч. В периода от 12 до 25 юни.

Изисква се висше образование - степен бакалавър/магистър, по специалност „Психология” и други специалности в тази област. Професионален опит: не е задължително условие, но лица с опит в сферата ще са с предимство.
Допълнителен плюс за кандидатите са комуникативни умения, умения за изграждане на доверителни отношения с потребителите на услугата и за тяхната подкрепа, компютърна грамотност. Конкурсът ще се проведе в два етапа - подбор по документи и събеседване

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини