Стадионът в с. Лебница вече е с първостепенно значение за Сандански

Стадионът в с. Лебница вече е с първостепенно значение за Сандански

Стадионът и спортният комплекс в санданското село Лебница се водят по документи като „пасище и мери”. Целта на общинското ръководство е да се промени статута на въпросната земя, за да се защити публичната общинска собственост. Заради това на последната си редовна сесия общинските съветници определиха общинския обект „Спортен комплекс-стадион” в село Лебница за обект с първостепенно значение.

„Искаме да запазим този стадион като спортна база, а не да се превърне наистина в пасище. На игрището се провеждат мачовете на нашия футболен отбор „Орел”, каза кметът на Лебница – Славчо Бисерков.

„По същия начин се взе решение от местния парламент за още два обекта в други две населени места”, уточни кметът на Сандански – Кирил Котев. С първостепенно значение вече са и обектите „Общински паркинг и кът за отдих” на площ от 2 декара в село Рожен, както  и „Спортни и детски площадки, зелени площи и елементи на парковата инфраструктура” в село Склаве.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини