10 дами в конкуренция за приза „Жена на Благоевград”

10 дами в конкуренция за приза „Жена на Благоевград”

Приключи събирането на номинации за конкурса „Жена на годината на Благоевград” за 2018 г. Журито разгледа всички предложения и избра десетте дами, които ще спорят за спечелването на престижното отличие. Сред финалистките са Валентина Атанасова – треньор, председател на Плувен клуб „Пирин”, Венета Ифандиева – общественичка, действен доброволец в Българския червен кръст, Екатерина Захариева - общественичка, активен член на Сдружение „Движение – ние, жените“, Елка Миленкова – общественичка, Милена Донева - ръководител на Комплекс за социални услуги към община Благоевград.

Във втората петица на претендентките са Мирела Кючукова - ръководител на православния център към Неврокопска Света митрополия, Нина Илиева – бизнес дама, благотворител, Росица Зиновиева – преподавател, Соня Гальова - химик-лабрант в Югозападния университет, защитник на животните, д-р Юлия Цветанова. Номинациите са подредени по азбучен ред от журито. Носителката на титлата по традиция ще бъде обявена на церемонията по награждаването на 25 март в Голямото концертно студио на Радио Благоевград от 12.00 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини