Разследват МБАЛ-Благоевград за безстопанственост

Снимка: МБАЛ-Благоевград
Снимка: МБАЛ-Благоевград

Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство за безстопансвеност за болница „Пирогов, както и 6 досъдебни производства за безстопанственост за други лечебни заведения – производствата са за МБАЛ-Благоевград, за болницата в Попово, за университетската в Бургас, за МБАЛ-Русе, за МБАЛ-Велико Търново и за МБАЛ-Кърджали. По всички тези досъдебни производства главният прокурор с постановление от днес разпореди разследването да се ръководи от СГП. Днес тези производства се предават на СГП, която ще ръководи разследването, добави говорителят на главния прокурор - Румяна Арнаудова.

„Нямам представа за подобно нещо, сега се прибирам от командировка. Нямам никаква информация – нито за какъв период от време е разследването, нито дали има такова разследване. Но това е работата на прокуратурата – да извършва проверки. Ние ще съдействаме на разследващите органи. Няма причина да се притеснявам”, заяви изпълнителният директор на МБАЛ-Благоевград – д-р Огнян Митев, който оглами здравното заведение преди 3 години. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини