Прекратиха договор на горски шеф за неизпълнение на плана

Снимка: БТА
Снимка: БТА

Досегашният директор на Държавно горско стопанство-Сандански” - инженер. Светла Костадинова, е с прекратен договор за управление. Заповедта е на директора на Югозападното държавно предприятие - инженер Дамян Дамянов. Основание за решението на шефа на ЮЗДП да освободи от поста дамата неизпълнение на годишната производствена програма на горското стопанство.

Всяко едно ДГС има заложени планове за различни дейности, свързани с опазването на горите, с добива на дървен материал, с неговата реализация, с лесокултурни мероприятия. Временно териториалното поделение на ЮЗДП ще се управлява от зам.-директора на ДГС-Сандански – инженер Георги Кирилов. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини