Футболни турнири пълнят с туристи Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Футболни турнири пълнят с туристи Сандански през зимните месеци. Курортът се радва на изключителен интерес от професионални и аматьорски футболни тимове. През целия месец на всички футболни стадиони в общината предстоят футболни надпревари. След подготвителните лагери на отборите на ЦСКА и „Септември” градът е домакин в момента на турнира „SPS Sandanski Cup”, който събра стотици малки футболисти и техните родители. Хотелите са пълни почти на 100%. Този турнир приключва на пети февруари, но само два дни по-късно, на 7 февруари, стартира надпреварата „Pirin cup Sandanski 2018“ за деца от 8 до 12 години, която е до 1 февруари. От 14 до 18 февруари е ред на същия турнир, но за деца от 12 до 17 години, а от 20 до 25 февруари ще се проведе турнирът „Сандански къп”.

„Мотивацията за спорт на открито сред младите расте. Община Сандански става все по-атрактивна и популярна освен като туристическа дестинация и като чисто, спокойно и предпочитано място за спорт и отдих. Един от най-красивите паркове в България ежедневно предлага отлични условия за отдих и спорт, а близостта му със спортни площадки и градския стадион привличат все повече туристи и спортни отбори”, коментира кметът на общината Кирил Котев. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини