Издирват бивш затворник за шесторното убийство в Нови Искър

Снимка: МВР
Снимка: МВР

За общодържавно издирване е обявен 56-годишният Росен Желев Ангелов. Мъжът е търсен за бруталното шесторно убийство в Нови Искър. Има вероятност той да е въоръжен и опасен. Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.

За мъжа се знае, че през 80-те години е изтърпял присъда за педофилия. Регистриран е в МВР за блудство, непрекъснато си е сменял местожителството. Според събраната информация той е поддържал непрекъснато отношения с една от жертвите  – Кети Кюхова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини