Условна присъда за шофьор от Дупница, спипан с 2,68 промила

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Мъж от Дупница, шофирал с 2.68 промила алкохол, сключил споразумение с прокуратурата и се отърва с условна присъда.

Подсъдимият Св. Тодоров се призна за виновен за шофиране в нетрезво състояние. На 31 ноември четиридесетгодишният шофьор от Дупница управлявал лек автомобил „Сузуки“ след употреба на алкохол. На пътния възел срещу сектор „Пътна полиция“ на ОД на МВР - гр. Кюстендил той бил спрян за проверка, като индикаторната скала на техническото средство отчела положителен резултат.

Резултатът от лабораторния анализ на взетата кръвна проба на водача установил концентрация на алкохол от 2.68 промила на хиляда.

За извършеното от Тодоров престъпление му е наложено наказание от осем месеца „лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок. Той е лишен и от право за управлява МПС за срок от една година и десет месеца.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини