В Благоевград вече има и театър за бебета

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Театър за бебета ще бъде представен за първи път в Благоевград. С постановката  „Ту тук, ту там“ най-малките зрители и техните родители ще имат възможност да бъдат част от Коледната програма на община Благоевград. Представлението ще бъде на 12 декември /вторник/ от 16:30 часа и на 13 декември /сряда/ от 11:00 часа.    

„Ту тук, ту там“ е постановка за деца от 0 до 4 години, която е изпълнена с много цветове, музика и движения.  Представлението ще ангажира вниманието на малките зрители, като ще ги забавлява с игра на кубчета и различни фигури.

Този вид представления са се доказали като изключително успешни.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини