Голф излетя в храстите на Е-79, водачът от Сатовча е невредим

Снимка: БГ НЕС, архив
Снимка: БГ НЕС, архив

Лек автомобил "Фолксваген Голф" излетя от главен път Е-79 при рисково изпреварване тази сутрин, по чудо 52-годишният му водач не е пострадал, съобщава БГНЕС.

Пътният инцидент е станал към 8.15 ч. в участъка между Симитли и разклона за с. Железница. На прав участък водачът му Ю.Ч. предприел изпреварване, но видял, че насреща идва товарен автомобил. За да избегне челен сблъсък завил наляво и излетял от пътя в храстите.

Водачът се е отървал само с уплаха, пробата му за алкохол с полевия тест е отрицателна. Шофьорът е от Сатовча, тръгнал по работа за Благоевград, катастрофирал на 10 км преди да стигне до областния център. На място пристигнал екип на пътна помощ.

Това е втора катастрофа в рамките на 2 часа край Благоевград. Към 6 ч. тази сутрин микробус, превозващ хляб, се заби в указателна табела на АМ „Струма” на 5 км преди Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини