Товарен автомобил потроши жена на тротоар в Кресна

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Жена пострада тежко при нелеп инцидент в центъра на град Кресна. По първокласен път Е-79 към 12,15 часа се движил товарен автомобил „Скания“, шофиран от 45-годишен водач от софийското село Мрамор. Возилото превозвало извънгабаритен товар /метална конструкция/. Задната част на товара ударила намиращата се на тротоара 75-годишна жена.

В резултат на инцидента пенсионерката е с фрактура на кост на дланта на дясната ръка, разкъсни рани по главата и двете ръце и комоцио. Пострадалата възрастна жена е транспортирана и настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград, няма опасност за живота й.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини