Ученици заеха ръководни позиции в община Гоце Делчев за един ден

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев за поредна година се включи в инициативата „Мениджър за един ден“, която бе проведена в страната. Днес деветима ученици от НПГ „Димитър Талев“ заеха различни постове в общинската администрация. Единадесетокласниците заеха следните места:

Екатерина Стаматова – Кмет на общината

Йоан – Константин Бойчев – Заместник-кмет

Али Скендеров – Заместник-кмет

Блага Гивезина – Секретар на общината

Мария Пръчкова – Директор на дирекция "Финансово-стопански дейности"

Стела Мангалова – Директор на дирекция "Устройство на територията"

Мария Андонова – Директор на дирекция "Общинска собственост"

Добринка Романска – Екология

Петър Халилов – Младежки дейности

В рамките на два часа, учениците управляваха община Гоце Делчев, а след това споделиха, че са впечатлени от работата и отговорностите. "Не съм предполагала колко много отговорности има и проблеми трябва да решава един кмет - дори само в рамките на няколко часа", коментира Екатерина Стаматова, която зае позицията на градоначалник.

Тъй като инициативата "Мениджър за един ден" съвпадна с Деня на българската община - 12 октомври, всички деветима ученика получиха подаръци от кмета Владимир Москов и сертификати за своето участие. "Такива инициативи са чудесни и трябва да бъдат по-чести. Но и без тях трябва да сте убедени, че вратите на общината винаги са отворени за вас, за вашите идеи, предложения и проблеми", категоричен бе кметът Владимир Москов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини