Борисов обяви, че ГЕРБ ще прекрати роднински назначения

Борисов обяви, че ГЕРБ ще прекрати роднински назначения

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че партията му ще провери има ли роднински назначения в държавни институции и ще ги прекрати, пише Дневник.бг. 

"Утре-другиден ще събера Изпълнителната комисия и ако някъде има подобни назначения, ще трябва да изберат и да си отидат", заяви Борисов на пресконференция преди началото на изнесеното заседание на правителството във Варна.

Борисов определи оставката на Делян Добрев като морален акт, но посочи, че тя не значи че ГЕРБ признава вина. Премиерът посочи, че не знае дали Делян Добрев иска да става кмет на Хасково, но според него е редно кметът Добри Беливанов да подаде оставка и да има нови избори.

"Ние 2009 г. дойдохме в управлението за това, че обещахме да няма хора в бордовете да няма назначения", каза министър-председателят. Той се обърна към съпартийците си с думите, че обясненията по скандала за Хасково, че и БСП са правели така, не работят в полза на ГЕРБ.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини