Задържаха училищен директор за блудство с ученичка

Снимка: News.bg
Снимка: News.bg

Полицията в Бургас задържа за срок от 48 часа 58-годишния Христо Радев. От пресцентъра на прокуратурата съобщиха, че той е обвинен в това, че на 25 септември в с. Ново Паничарево, община Приморско, в сградата на ОУ „Христо Ботев“, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на непълнолетно момиче.

Това е станало чрез използване на положение на зависимост като директор на въпросното училище, в което пострадалата е ученичка. 

Предстои районната прокуратура в Бургас да внесе утре в съда искане за определяне на постоянна мярка „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Сайтът „Флагман” обаче пише за друга версия за станалото - според нея директорът е бил бит от бащата на момичето, което искал да го изключи от училище и след това натопен за блудството. 

Христо Радев е на 58 години, учител по български и руски език. Той е директор на ОУ „Христо Ботев“ от 1998 година. Съпругата му също работи в училището.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини