Тир изсипа 200 каси с Пиринско пиво на магистрала Струма

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Тир изсипа 200 каси бира и затвори входа на автомагистрала "Струма" от Благоевград в посока София, съобщава БГНЕС.

Малко преди 8 часа тази сутрин товарен камион аварирал на пътя. На десен завой, поради несъобразена скорост и неукрепен товар, брезентът се скъсал и на пътното платно се изсипали близо 200 каси с "Пиринско пиво". Товарният автомобил с благоевградска регистрация не се е преобърнал, няма и пострадали.

От мантинела до мантинела, от аварийната до ускорителната лента, е осеяно с изпочупени каси и бирени бутилки. Началото на Лот 2 на АМ "Струма" е затворено. Движещите се пренасочват по Е-79 до пътен възел Бобошево, където отново поемат по автомагистралата.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини