Денис Шерстенников поема управлението на „Карлсберг България“

Денис Шерстенников
Денис Шерстенников

Денис Шерстенников поема управлението на „Карлсберг България“. Той заема позицията след Деян Беко, който вече е управляващ директор на „Олимпик Брюърис“ в Гърция.

„Бизнесът на Карлсберг в България бележи значителен ръст през последните години, но ни предстои да предприемем редица ключови дейности и иновации, които да движаткомпанията напред“, коментира новите си отговорности Денис Шерстенников.

Карлсберг България е част от регион Западна Европа на „Карлсберг Груп“.

Денис Шерстенников започва кариерата си в „КарлсбергГруп“ през март 1999 година и от тогава е заемал различни старши мениджърски позиции в сферата на маркетинга и продажбите – вицепрезидент Маркетинг в „Пивоварни Балтика“, Русия и вицепрезидент Маркетинг за регион Източна Европа на Карлсберг Груп.

През ноември 2013 година е назначен на позиция Управляващ директор на „Карлсберг Беларус“. Година по-късно, Денис Шерстенников ръководи сливането на две пивоварни на „Карлсберг Груп“ в Беларус в една компания – пивоварна „Оливария“ – която се превръща в пазарен лидер в страната, последователно постигаща силно представяне със значителен органичен ръст.

Денис Шерстенников е завършил „Маркетинг“ в Университет по финанси и икономика в Санкт Петербург и „Бизнес Администрация и Управление“ в Stockholm School of Economics.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини