Стотици на протест в Слънчев бряг срещу акциите на Валери Симеонов

Снимка: Флагман
Снимка: Флагман

Няколкостотин души излязоха на спонтанен протест срещу акциите на вицепремиера Валери Симеонов в „Слънчев бряг“. Недоволните от неговите действия бяха основно служители в комплекса, както и в крайбрежните дискотеки, които бяха атакувани заради шума, пише OFF News.bg. 

Протестиращите се събраха пред клуб „Бедруум“, след което тръгнаха на шествие в комплекса, като за кратко затвориха и един от централните булеварди в „Слънчев бряг“ и се предизвика транспортен хаос. 

С плакати „Намали, Валери спи!“, „Г-н Симеонов, от Вас ли да си търся заплатата“, персоналът в комплекса изрази опасения, че ще останат без клиенти, а оттам – и без работа. Протестиращите призоваха и за помощ премиера Бойко Борисов. 

От самите заведения отрекоха да са организирали протеста, бил спонтанен. Самите бизнесмени също подготвят такъв, в края на седмицата. 
Днешният протест продължи по-малко от час, но хората заплашиха, че ще предприемат и други действия, ако акциите срещу заведенията продължат.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини