Общински съветник от Сандански положи клетва като адвокат

Георги Батев
Георги Батев

Благоевградската адвокатска колегия се увеличи с още един млад юрист. Общинският съветник от Сандански Георги Батев днес положи клетва като адвокат на тържествена церемония.

Той издържа успешно и трите етапа на провелия се през месеците май и юни изпит за адвокати към Висшия адвокатски съвет.

С подписването на клетвения лист, един от най-активните общински съветници в курортния град, поема и предизвикателството на юридическата професия. Георги Батев е завършил висше юридическо образование със степен „Магистър“ по „Право“ в УНСС. Работил е 4 години като юрисконсулт в две частни фирми в София и Сандански.

През 2015 г. се впусна и в местната политика - тогава той поведе най-младата кандидатска листа в Сандански. За кратко време Батев успя да се наложи като основен фактор в местната политика, който има ясна визия за развитие на курортния град. 

С днешното полагане на клетва, Батев става един от най-младите адвокати на територията на община Сандански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини