Заловиха четирима бежанци на границата край Кулата

Снимка: Novini.bg
Снимка: Novini.bg

Четирима мигранти бяха заловени в района на петричкото село Кулата край границата с Гърция. Трима мъже и една жена се изправиха пред съда в Петрич. Всички се разминаха ефективно наказание „Лишаване на свобода”. Двама от бежанците получиха условно по 6 месеца затвор с тригодишен изпитателен срок. Обвиняемите И. Б. и К. С. се признаха за виновни, че на 22 юни са успели да излязат през границата на страната с Гърция, но без разрешение на надлежните органи на властта. Двамата ще платят и по 100 лева глоба.

Мъж с инициали Ж. Ф. и Алла А. Също признаха вината си, че на 25.06.2017 г. са направили опит да излязат през границата на страната с Гърция, без разрешение на надлежните органи на властта. Те получиха наказание „Лишаване от свобода” за 5 месеца, но изтърпяването му е отложено за срок от 3 години. Двамата ще платят по 100 лева глоба. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини