Георги Икономов с престижно отличие

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

“Благодаря за оказаната ми чест да бъда отличен с международната награда “Човек на 21 век”. Приемам я като признание и за моя екип, с който сме заедно във всички предизвикателства. Сърдечно поздравявам наградените, защото зная, че преди всяко признание има много усилия и труд. Посвещавам тази награда на моите съграждани и използвам случая, за да им благодаря за подкрепата им, която съм получавал от тях, дори в някои мои дръзки решения и идеи. Уверен съм, че ще продължим да гледаме смело напред, за да доказваме, че сме общност от хора, които работят за модерното и динамично развитие на нашата община.”

С тези думи Георги Икономов се обърна към участниците в церемонията по връчването на петнайстите международни награди на “Произведено в България”.

Той бе номиниран от престижно жури в категория “Публична администрация”, в компанията на колегите му от Земен и Велинград. Авторката на програмата Адриана Цанева обяви присъждането на отличието му като кулминация на вечерта, а статуетката “Плодородие”, както и сертификата на наградата му бяха връчени от президентa Петър Стоянов и Негово Високопреосвещенство Западно-Средноевропейски митрополит Антоний.

Официалната церемония по връчването на наградите  се състоя миналата вечер в София в салоните на хотел “Маринела”, в присъствието на представители на политическия и бизнес елит. Международното отличие е поредно признание за Икономов за неговия личен принос към постиженията и администрацията, в съответствие с европейските стандарти.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини