Дават под наем киносалон срещу инвестиции в Сандански

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Отдават под наем за срок от 10 години Зрителната зала в Културния дом на Сандански в киносалон. 

Заповед за провеждане на конкурс за недвижимия имот, публична общинска собственост, издаде кметът на общината Кирил Котев. Помещението е на партерния етаж, то е с площ 347.52 кв. м, от които сцената е с площ 246.86 кв. м, има фоайе, коридори, гардероб, кино кабина и лоджия.

Конкурсът ще се проведе в заседателната зала на община Сандански от 09,00 часа на 30 юни. Изискванията към кандидатите е да запазят предназначението на обекта като киносалон, да създадат минимум 5 работни места, да направят инвестиции - ремонт на интериорна зала, смяна на седалките, поставяне на екран, ремонт на фоайета и оборудване на кафене за сметка на наемателя. Спечелилият конкурса е необходимо да запази социалните придобивки за жителите на община Сандански, изразяващи се в периодични безплатни прожекции за деца и пенсионери. Запазва се правото на наемодателя в случай на необходимост във връзка с провеждане на общински мероприятия и други да ползва помещението, предмет на наемното правоотношение, съгласно предварително уговорен график. Критерий за оценка на офертите е икономически най-изгодната оферта.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини