Обновяват центъра на Благоевград с 13 млн. лв., представят проекта

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Проект за 13 милиона лева ще бъде представен пред обществеността в Благоевград.

Проект „Благоустрояване на градската среда“ ще бъде презентиран на 12.06.2017 от 11:00 часа в зала 5 на Общината. Част от заложените дейности са модернизиране на площадното, подплощадното пространство, изграждане на велоалеи и благоустрояване на шест от улиците в IV микрорайон.

Проектът „Благоустрояване на градската среда“ стартира през ноември 2016 г. със сключения между Община Благоевград и УО на ОПРР Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие”. Общата стойност е в размер на 13 177 504.12 лв., от които 13 149 400.31 лв. са безвъзмездна финансова помощ, а  28 103.81 лв. – собствен принос.

Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини