В Благоевград завърши младежки турнир по стрелба

В Благоевград завърши младежки турнир по стрелба

В Благоевград се проведе турнир по стрелба с пневматично оръжие за деца. Домакин на състезанието бе Спортен клуб по стрелба „Пирин”- Благоевград.  Мероприятието се организира съвместно между Министерството на младежта и спорта и СКС „Пирин” по програмата "Децата и спортния клуб".

Участваха състезатели от 5 клуба - СКС"Пирин"-Благоевград , "Санел” и "Спартак" от град Сандански, "Левски"- София  и "Тракия"- Пловдив.

При момчетата в дисциплината „Стрелба с пушка” на първо място излезе  Александър Данчов от СКС”Пирин”, а втори е Антъни Атанасов от Левски, като трети е пак стрелец от СКС”Пирин” -  Владислав Цветков.

При момичетата на първо място се класира Светла Кокучева от „Санел”-Сандански, а на второ място бе Мария Кокучева пак от отбора на „Санел”. Трета в дисциплината стана Виктория Митева от СКС „Пирин”.

В дисциплина „Стрелба с пистолет”- момчета на първо място излезе Мартин Владиков от „Спартак”-Сандански, а на второ Андрей Манчев пак от „Спартак”. На трета позиция бе Никола Илиев от СКС”Пирин”.

 При момичетата в същата дисциплина шампион стана Златина Чепишева от „Спартак” ,а на втора позиция излезе Виктория Митева от СКС”Пирин”.

В комплексното класиране шампион стана „Санел” от Сандански, като на второ място излезе СКС „Пирин”, а на трето място застана „Спартак”.

Почетен гост на турнира бе бронзовият медалист от Олимпиадата в Москва през 1980 година, Любчо Дяков, който поздрави състезателите.Състезанието бе в залата за стрелба с пневматично оръжие на СКС”Пирин” в Благоевград, която се намира непосредствено до 7-о СОУ „Кузман Шапкарев”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини