САЩ унищожиха военна колона на сирийци лоялни на Асад

САЩ унищожиха военна колона на сирийци лоялни на Асад

Международната коалиция начело със САЩ нанесох удари по военни лоялни на сирийското правителство. За това се съобщава на сайта на Централното  командване на САЩ

«Независимо от нашите предупрежденията, сили на режима влязоха в по-рано съгласувана зона на деескалация: повече от 60 войника, използвайки танк, артилерия, зенитно оръжие и въоръжени автомобили», — се казва в американското заявление .

От Вашингтон подчертаха, че те са заплашвали силите на коалицията и нейните  партньори, намиращи се в базата Ат Танф.

По данни на ЦК, коалицията няколко пъти е предупредила сирийските военни преди да пристъпи към удар срещу 2-е артилерийски установки, зенитното оръжие и да нанесе    повреди на сирийския танк.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини