КНДР заплаши Австралия с ядрен удар

снимка : Джули Бишъп
снимка : Джули Бишъп

Северна Корея заплаши Австралия с ядрен удар ако официална Канберра „сляпо” ще следва политиката на САЩ против КНДР, предаде The Guardian.

«Ако Австралия продължи да повтаря крачките на САЩ по изолация и натиск срещу КНДР, това ще бъде самоубийствен акт, който вкарва Австралия в зоната на ядрени  удари на стратегическите сили на Северна Корея», — заяви официалния представител на МВнР на Северна Корея.

Даденото заявление се явява реакция на осъждането на ядрената програма на Северна Корея от министъра на външните работи на Австралия Джули Бишъп.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини