Десетки деца търсиха скрити великденски яйца в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Десетки деца се включиха в инициативата на Община Благоевград „Лов на великденски яйца“. Малчуганите с нетърпение и желание се впуснаха в търсене на скритите предварително яйца в района на площад „Македония“. За всеки открит символ на християнския празник- Великден, те получаваха подарък. Наградите бяха осигурени от партньорите на Община Благоевград- книжарница „Хермес“, Ларго мол, магазин „Спорт Вижън“ и магазин за обувки „Тенденз“.

В седмицата, преди Великден, редица работилници, концерти и инициативи зарадваха жители и гости на Благоевград. Площад „Македония“, и красиво украсените къщички, се превърнаха в любимо място за децата. В тях те имаха възможност да творят и научат за значението на празника – Възкресение Христово. Възпитаниците на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград и Народно читалище „Никола Вапцаров- 1866“ представиха богата програма. Камерна опера пък зарадва почитателите си с един невероятен “Великденски концерт“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини